Elbistan ve bölgesinin eğitim öğretim alanında başarılarıyla lokomotif kurumlar arasında yer alan Elbistan FİNAL Okulları, liseler ve ortaokul mezunlarının ardından Anaokulu ve İlkokul öğrencileri içinde görkemli ve unutulmaz bir FİNAL sergiledi.
Elbistan FİNAL Okulları, her yıl başarıyla tamamladıkları eğitim öğretim dönemini FİNAL geleneğine yakışan güzellikler içinde bir kez daha noktaladı. FİNAL Okulları Çok Amaçlı Salon ve Konferans Salonunda gerçekleşen hem veda hem de mezuniyet gecelerinde öğrencilerin arşa değer mutluluklarını aileleri de paylaştı. Aile ve velilerin çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadıkları anlar ise görülmeye değerdi.
Elbistan FİNAL Okulları FİNAL İlkokulu Mezuniyet Gecesi ve FİNAL Anaokulu Mezuniyet Gecesinde, mutlu ve gururlu günün değerlendirmelerini yapan Kurucu Temsilcisi Enver Koç ve Kurum Müdürü Kürşat Dal, başarının tesadüf olmadığını ve başarıyı elde etmenin yolunun Elbistan FİNAL Okullarından geçtiğini ifade ederek, anlamlı ve mutlu günde duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade ettiler:
“Her zaman ve her dönem olduğu gibi bir kez daha hem yaşam hem de sınav başarılarını elde etmenin mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Anaokulu öğrencilerinizle birlikte bir dönem boyunca hem eğitim öğretimde hem de sosyal yaşama dair eğitimlerle geleceğe adımlar attık. Bu mutlu, başarılı ve güzel günün yaşanmasına vesile olan tüm öğrencilerimize, velilerimize, çocuklarımızın ailelerine ve öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz.”
FİNAL İlkokulu 4. Sınıflar Mezuniyet Gecesinde ise yine mutluluk ve başarılara imza atmanın gururu yaşandı. Elde edilen eğitim başarılarının mutluluğunun yanı sıra bir sonraki ortaokul eğitimine geçişin heyecanını yaşayan öğrenciler, mutluluk ve ayrılık hüznünü hissettiler.
Enver Koç ve Kürşat Dal, peş peşe gelen gurur ve mutluluk dolu FİNAL Gecelerinin ve mezuniyet programlarının gururu içinde olduklarını kaydederek, elde edilen başarılarA, öğrenci, veli ve öğretmen üçgeni içinde ulaşıldığını dile getirdiler. Mezuniyet Gecelerine katılan ve öğrencilerinin daima destekçisi olan velilere ve ailelere içtenlikle teşekkür eden Koç ve Dal, bir başarılı dönemi daha geride bıraktıklarını, daha başarılı eğitim yıllarına yelken açtıklarını kaydederek, öğrencilerine ve ailelerine yaşamın her alanında mutluluklar temennilerini ilettiler.
Kaynak : http://elbistangundemhaber.net/final-yine-gelecege-yelken-acti/8040/